Artisan Food Production BSc (Hons)

بريطانيا

1

ماذا سوف أتعلم؟

This course will develop your practical skills and techniques in artisan food production, alongside teaching you how to establish sustainable and ethical food practices to improve current food production processes. You will explore the cultural importance of traditional artisan foods, both within the UK and further afield. You will also study microbiology, nutritional quality, chemistry and the physical and eating qualities of food.The course is delivered by professional artisan food specialists at The School of Artisan Food – based on the Welbeck Estate, in Nottinghamshire – alongside food technology specialists at Nottingham Trent University, on the Brackenhurst Campus.

في أي قسم أنا؟

School of Animal, Rural and Environmental Science

خيارات الدراسة

دوام كامل (4 أعوام )

رسوم التسجيــل
المعلومات غير متوفرة

تحقق من المؤسسة

تاريخ البدء

سبتمبر 2025

مكان عقــد الدورة

Brackenhurst Campus

Nottingham Trent University,

Brackenhurst Lane,

Southwell,

Nottinghamshire,

NG25 0QF, CENTRAL ENGLAND, England

قد يكون هناك متطلبات أيلتس مختلفة بناء على التخصص المحدد.

أضف إلى المفضلة

حول Nottingham Trent University

جامعة نوتنجهام ترنت هي أحد أشهر الجامعات في المملكة المتحدة ولها مكانة كبيرة في التميز في التدريس وفرص توظيف الخريجين غير المسبوقة.

  • حصلت على التصنيف الذهبي من TEF للتدريس المتميز
  • منح دراسية مرموقة تصل قيمتها إلى 50%
  • تركز الجامعة على قابلية التوظيف وفرص الخبرة المهنية
  • تكرس دعمها للطلاب الدوليين